Rólunk

Sólyom Gábor a TeamFit megálmodója, és alapítója vagyok. A sport és maga a mozgás szeretete ezelőtt 25 éve kezdődött, amikor elmentem életem első kick-box edzésére.

Világ életemben imádtam a verekedős filmeket, és mondanom se kell miként éltem meg az első edzést. Akkori edzőm Lőrinczi Zsolt odajött hozzám és megfogta a vállam, majd azt mondta: „Hmm belőled még lesz valaki!”. Ez a mondat elég volt hozzá, hogy megszállottá tegyen.

Mentalitásom és kitartásom a kick-boxnak köszönhetem, amit most kamatoztatni szeretném a TeamFit fogyókúra és étrend programjain belül.

Ehhez viszont ennyi nem elég. Kell hozzá egy olyan tudás is, amit egy másik remek ember indított el bennem, mégpedig Nejc Hojc. Ő volt az, aki megtanított a helyes és egészséges táplálkozás aranyszabályaira. Remek edzéstervei és megszállottsága engem is azzá tett. Mindkettőjüknek örök hálával tartozom!

Neked is kell egy mentor, az élet ezen területén!

Több éve tartok már kick-box edzéseket, mellette pedig a saját testem is formázom, hogy elégedetten nézzek nap, mint nap a tükörbe.

Célul tűztem ki, hogy segítek az olyan embereken, akik súlyproblémákkal küzdenek, és kell melléjük egy „hajcsár”, aki a motiváltságával az egekbe tudja emelni. Mindemellett elhiszi, és bízik benne, hogy ezen a rögös úton végig tud menni bármi áron is. Idővel pedig kialakul benne egy olyan mozgás-életmód szeretet, ami bennem is tombol.

Vélemények

Válassz a 8 hetes fogyókúrás programok közül!

Menü