8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program!

Szeretnél megtanulni edzeni és közben átformálni a tested?

Gondolj bele, hogy milyen lenne, ha megszeretnéd a mozgást és vágynál is rá még ha időhiányban is szenvedsz?

Olyan közösségbe járnál edzeni, ahol támogatás és harmónia vesz körbe?

Ragyogva és jóleső szívvel jössz el minden egyes alkalommal! A legjobb, hogy közben esnek le a kilók és a nadrágot is vinni kell a varrónőhöz! Az arcod kisimul, és a lelked tele-tele lesz vidámsággal!

A környezeted is felfigyel, mert olyan vagy, mint akit kicseréltek és nem értik honnan van ennyi energiád!? Kérdezősködnek és kíváncsiak a titkodra!

Növeld meg az energiaszinted és töltődj fel élettel!

Egy olyan megoldást kapsz, amivel hosszan tartó lesz az életmód váltásod! Hogyan?

Megtanulhatsz tudatosan sportolni a céljaidnak megfelelően! Az elv, amit használunk az alapja a tudatos mozgás elsajátításának!

Megtanulhatod a szélsőség mentes  diétát és fogyókúrát, ami egy olyan életmód kialakítása lesz, amivel nem jönnek vissza soha a leadott kilók és nem kell hozzá “csodapirulát” sem szedned!

Támogatást kaphatsz az utadon, levelek, videók és a személyes találkozások alkalmával, amikor eljössz a terembe hétről-hétre edzeni!

Bekerülhetsz egy összetartó közösségbe, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint Te is. Ebben az idézetben benne van minden:“Ha messzire, akarsz eljutni, akkor menjetek többen!”

Ki vagyok és miért hallgass rám?

Sólyom Gábor

alapító

A TeamFit megálmodója, és alapítója vagyok. A sport és maga a mozgás szeretete ezelőtt 20 éve kezdődött, amikor elmentem életem első…

Nézz bele az edzésekbe!

TeamFit – Formába hozom magam!

0+
Eddigi résztvevők
0+
Eddigi programok
0+
Korosztály
0+
Közösség

Vélemények

Mikor válaszd a 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó programot?

Ha erősödni és mozogni szeretnél! Mindezt a saját képességeid szerint tennéd meg! Igen, 0-ról és -5-ről is el lehet kezdeni!

Ha szeretnél megszabadulni a plusz kilóktól! A tanácsokat követve ez a velejárója lesz a 8 hetes programnak!

Ha figyelmen kívül hagyod a korod, mert itt nem számít! Az elv, amit követhetsz kizárja és tudatosságot ad a kezedbe!

Ha megismernél új embereket! Korosztályt tekintve 18-64 éves korig fordultak meg eddig vegyesen nők és férfiak. Túlnyomó többségben a +35 év feletti mozogni vágyókkal!

Ha szeretnél magadra szánni 8 hetet! Ez idő alatt 16 alkalom van edzeni a teremben és mellette elsajátítani a “TeamFit életstílust”, ami olyan életmód szokásokat és tippeket ad, amivel új ember lehetsz! A 8 hét letelte után van lehetőséged a következőre jelentkezni! Van, aki már 8 éve a csapat tagja! Ha kimarad alkalmad bármilyen okból kifolyólag, akkor van +2 hét lehetőséged, hogy bepótold!

Mit tartalmaz a 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program?

Állapotfelmérést: testzsír, testvíz, zsigeri zsír, izom arány, csonttömeg, alap és aktív anyagcsere megállapítása! Ezek eleinte számok lesznek de megtanulhatod értelmezni és a céljaid elérésére fordítani! Támogatást és segítséget kapsz hozzá, amivel tudatos lehetsz a jövőben!

Heti mérést: főbb kerületek, testsúly! Segítségül ajándékba kapsz hozzá egy ruhacentit, amivel hétről-hétre le tudod magad mérni. Így, amikor a mérleg nem mozdul de a centik esnek le rólad, az ugyanolyan jó! Hanem jobb!

Csatlakozást a zárt Facebook csoporthoz! A TeamFit közösség magját találod itt +500 fő, akik eddig részt vettek a programokon!

Heti 2 db TeamFit csoportos saját testsúlyos edzést!

Hétfő és szerda: 17.00 – 18.00 | 18.15 – 19.15

Kedd és csütörtök:  17.00-18.00 | 18.15-19.15 | 19.30-20.30

A csoportok közötti átjárásra korlátozottan de van lehetőség. Ha a 16 alkalomból kimarad bármilyen okból kifolyólag, akkor van +2 hét lehetőséged, hogy bepótold az elmaradt edzéseket!

7 napos díjtalan próbaidőszakot, ami nem számít bele a 8 hétbe! Ez idő alatt van lehetőséged az állapotfelmérésre és részt venni a csoportos edzésen is! A jelentkezés után küldjük a részleteket!

Részvételi lehetőséget a TeamFit eseményein: tábor, futó gyakorlati foglalkozás, családi nap, stb. Az Események menüpontban részletesen láthatod az idei évre vonatkozó rendezvényeket! Éld át őket!

Sok-sok elméleti tudást e-mail és videó formájában! A 8 hét alatt végigmehetsz azon a tananyagon, ami megadja a kellő tudást a szélsőség mentes diétához és fogyókúrához mindenfajta “csodapirulák” nélkül!

Futó gyakorlati foglalkozást! Ha utálsz és soha nem szeretted ezt a mozgást, akkor ezt imádni fogod! Tévhitek kerülnek a helyére és új fényben láthatod magad!

Részletfizetési lehetőséget: 1. részlet 50% a teljes program elkezdésekor, 2. részlet 50% a program félidejénél. Valamint ettől eltérő ütemezést is kérhetsz csak jelezd felénk!

Minta étrendet! Erre támaszkodhatsz és nagy segítségedre lesz az utad során! Az elvet megértve könnyedén tudod a saját szád ízére formálni!

A 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program díja: 39.990Ft

Megelőzi 7 nap díjtalan próbaidőszak, ami nem számít bele a 8 hétbe!

Töltsd ki a lenti adatlapot és kezdd el a 7 napos díjtalan próbaidőszakkal!

Majd kattints a „Jelentkezek!” gombra!

Ezután kapni, fogsz egyből egy visszaigazoló e-mailt!

Mi történik a 7 nap próbaidőszak alatt?

1. Felmérjük, hogy jelenleg milyen állapotban vagy! Itt kapni fogsz egy kérdőívet, valamint egyeztetünk egy időpontot az állapotfelmérésre, amit tudsz igazítani az edzéshez is.

2. Kipróbálhatod a csoportos program edzéseit a választott időpontban! Átélheted a varázsát a TeamFit edzésnek és jó alkalom lesz rá, hogy megértsd az elvet és átvedd azt az atmoszférát, amivel eddig lehet nem is találkoztál! A csoportos edzések helyszíne: 6. kerület Eötvös utca 51. (Nyugati-pályaudvartól 5 perc séta).

3. Legkésőbb a 7. nap végén eldöntheted, hogy belevágsz a teljes 8 hétbe vagy sem!

100%-os pénz visszafizetési garancia!

Hiszünk a TeamFit 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó programjában, hogy tökéletesen működik! Így, ha a program végére nem hozza a kitűzött célod, akkor teljes egészében visszaadjuk a befizetett díjat!

Kérdésed van mielőtt belevágnál?

Itt van pár a korábbiakból, ami segít a döntés meghozatalában! Ha mégsem találod a választ akkor, írj vagy telefonálj!

Menü